Днес Сашко, когото цяла България издирваше в продължение на 9 дни,

...
Днес Сашко, когото цяла България издирваше в продължение на 9 дни,
Коментари Харесай

Изписаха Сашко от болницата. Крехък, но в добро настроение ВИДЕО

Днес Сашко, който цяла България търсеше в продължение на 9 дни, беше изписан от „ Пирогов ” и първата му среща беше с екипа на Нова тв. 

„ Добре съм ”, показа момчето. А на въпрос радва ли се, че се прибира у дома сподели: „ Да, да ”.

Александър към момента е нежен, само че физически е добре. „ Вече сме доста по-добре. Той върви повече, в положително въодушевление е, рисува. Първата му рисунка беше нещо като дървета, шубраци ”, сподели бащата на момчето.  

Хиляди доброволци, служители на реда, водолази, планински спасители търсиха неуморно детето осем нощи и девет дни. На всички тях Александър Цветанов е безпределно признателен, че не са се отказали, а продължиха до дъно.

„ Никога не съм губил вярата. Аз самият си имах убеждението, че е жив и би трябвало да го намерим ”, изясни той.

На въпрос дали Сашко е бил самичък, или приютен, татко му отговори: „ Разследването ще откри. Аз четох през тези дни за други деца с сходен проблем, че също са издържали. Сашко е воин ”.

Детето беше открито в труднодостъпна околност. Обезводнено, само че в положително положение. „ Първите дни изпитваше жадност и огромен апетит. Беше обезводнен ”, акцентира татко му.

Разследването на случая продължава. То ще откри има ли интервенция в изгубването на детето на други хора. „ Нямам открити закани от някого. А и никой не ми се е обаждал по този въпрос. Откуп не е желан ”, уточни Александър Цветанов.

Най-важното от всичко е, че Сашко към този момент е тук и е добре. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР